Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från några somrar sedan; kom till på det viset att Julie valde ut ett av mina sju förslag på hur första raden skulle vara, och sedan på samma vis hur andra raden, tredje osv raden skulle vara, och blev.


Söndertrollad Cirkusartist (=original-versionen bakom "Reinkarnerad teater")

 

 

 

 

 





som vi kom till den ödelagda cirkusen en främmande försommar

dina blickars akrobater klättrade i buskarna omkring

i jakt på din sönderrivna lindansardräkt

men jag gömde den i prinsessans puderdosa

och förtrollade ditt paraply till en förflugen fjäril

som försvann med hela dig upp i himlavalvet

medan solskenet sällan blev sig likt under regnbågen igen

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-09 03:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP