Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag går runt...

jag går runt
mina minnen
som gjorde
mig till det
som blev
vi




Fri vers av Fredric
Läst 171 gånger
Publicerad 2009-07-09 15:40



Bookmark and Share


  Roula O
strålande vackert...
2009-07-11

  Aciom
FIN!
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric