Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utanförskapet


herr larsson försökte tänka i förrgår
men kunde inte
han blev hela tiden hindrad
av en man som

intekundevaratyst
hankundeintevaratyst
pelle piller kunde inte vara

tyst

utan mat eller vila
drev han sin kropp vidare
till utmattningens gräns

men herr larsson primära uppgift var inte att tänka
det var att ta hand om sin något udda vän
när han åter kunde kontaktas

när han tystnat

utanförskapet
behöver aldrig påminnas
om gemenskap

de har den redan
plus ett eget samhälle

med egna regler




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 415 gånger
Publicerad 2005-10-04 08:52



Bookmark and Share


  kath
ja, och det är också där många går under men å andra sidan frågan om de gör det mer olyckliga än vad många i innanförskapet gör ,,,,, inte meningen att vara drogromantisk, det är en tragik att människor hamnar så illa i livet och förlorar sina liv i äktenskap och barn som bkir kvar på andra sidan ..... men som du säger de har sin egen värld och just då och där så finns inte, tror jag sorgen, den har de lämnat på andra sidan


en mycket bra herr larsson text han har fått ett ansikte och rör sig i många lager i livet ....snyggt
2005-10-04

  Håkan Eklund
Herr Larsson har fått ett vrak! ska med spänning följa den
turen. tackar för det.

du fångar bra. tolkar jag: Herr Larsson kan inte sluta tänka på
sin polare som nehöver hjälp, och sen beslutar han sig för att
göra det. Bara lycka till!

gillar den lite allvarligare tonen du använder på slutet.
om det andra stället, där allt är annorlunda.
2005-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP