Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..OCH EN LJUMMEN VIND LYFTER DITT HÅR..

Du går bort
längs en perrong
där alla reser
mellan ensamhet och längtan
mellan friheten och kärleken

Din kjol sveper
över lår
över dina försiktiga steg
och en ljummen vind lyfter ditt hår
fyller det med sommar
och längtande blickar

Torkande heta löv
viskar hest
om höst
vid dina anklar

Jag klär av dig
jag föddes med en vild fantasi
det får du förlåta mig...
för i mina ögon är du alltid naken
ovanför min blick
den du försöker borsta
ur varje kväll

Ser dig svettig, glittrande
i nedgående sol
som genom persienner
dansar med ränder av ljus
över din mjuka hud
böjs över bröst
och din magi

Du går bort
på en perrong
dina tankar
ser över axeln
och fyller
mig med vibrationer

Så mjukt
så kraftfullt
så lent
så smeksamt hårt

...och en ljummen vind lyfter ditt hår...




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-09 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth