Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förstår inte

förlust av en vän.

förlust av ett object?

hur ska man skilja på att se vad man älskar hos en person när det enda man kan förstå är ingenting.

vart står jag i livet?

 min bästa vän drog nyss för den tredje gången utan anledning?

har jag då rätten att se henne som en jävla bitch ? varför? för hon drog eller för att hon gjorde så jag älskade henne som en polare?

jag förstår  inte längre vad det är jag ser hos henne eller vad som gör att jag bryr mig..

 

bryr jag mig för sakens skull eller för att jag faktiskt älskar henne ?




Fri vers av Himuro
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-09 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Himuro
Himuro