Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stundtals

 

minns du

hur sommaren smekte oss på kinden

när regnets svalka sinat för en stund?

 

det var solbrända ben

i kors över rygg

 

någonstans däremellan ett möte

 

 

älskade,

det var dagen då solen

 

gick upp i norr

 

 

© Birgitta Wäppling, 10 juli 2009

 

 

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-25 21:49



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Härliga varma ord...sommarens låga...Underbart vackert!!/B
2009-09-04

  Kristina Wallbing
Åhh!! Mycket mjukt och fint!
2009-08-18

  Carola Zettergren
Varmt och innerligt vackert!!!
2009-08-11

  Michaela Dutius
Njuter av den starka stämning som dina ord skapar...och avslutet är mer än suveränt....
"det var dagen då solen



gick upp i norr"
2009-08-01

    Maria Malm
En tid av förälskelse då allt snurrar..t o m uppfattning av väderstrecken..
2009-07-27

  halmstrå
om solen gick upp i norr var det förmodligen en tid av huvudlös förälskelse...
2009-07-26

  Ulf Lagerholm
nog var det en speciell tid;


"det var solbrända ben

i kors över rygg"



och



"det var dagen då solen



gick upp i norr"
2009-07-26

    hver

2009-07-25
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP