Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A kiss in the sand

Sometimes
you can not hold yourself
you need to release
a kiss

in the sand




Fri vers av Fredric
Läst 223 gånger
Publicerad 2009-07-10 17:02



Bookmark and Share


  Roula O
när jag läser dessa rader, så får jag en känsla av att man kysser något annat (någons läppar) än själva sanden...men det är min åsikt...fint!
2009-07-11

  Laijza
njaaaa
..jag är nog trög..med engelska dikter o metaforer...
men kyssa sand är obehagligt ;-)
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric