Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte vara lagom..

I Sverige är vi ofta ``lagom``
inte störa eller säga för mycket
helst ska man ofta hålla med
andra i deras tyckande
för då passar man in...
snälla och fogliga i samhällssystemet
inte undra på att det är svårt
att sprida sina vingar i detta land..
men som tur är bär jag med mig
frimodighetens ande..
min tro som lyfter mig på högre nivå
gör att jag orkar gå emot strömmen
när det ibland behövs..
orädd vad andra ska tycka tänka
flyger jag fri genom livet ändå....












mare





Fri vers av mare VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-10 18:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Suveränt!
Jag står bakom dig i kampen!
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP