Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagbön




Jag som haver barnen
kär
se till mig som liten
är
vart jag mig i världen
vänder
ligger lyckan i mina
händer.

MOD.




Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-10 21:05



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ord som formas som bön om mod att gå nästa steg
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real