Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semesterresa


Att resa bort från det invanda

ger mig den distans jag behöver

för att se på mitt liv med med nya ögon




Övriga genrer av eva m h
Läst 219 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-07-10 21:56



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
*L*
Väldisponerad
semester!
2009-07-12

  mare VIP
Verkligen sant.........
2009-07-12

  Anjeska
Skön insikt uppväckt av bortavaro
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

eva m h