Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jaha den här var kul att skriva, jag sjöng texten ... melodin var inte alls så illa :)) jag tror banne mig det vart en svensktoppare ... :o


Le som det barn du är ... stort.




var inte rädd
min vän
jag ska bara
säga hej
fråga dig
hur du mår
idag
le mot mig
du min kära
farlig är jag ej
bara glad att
träffa dig

här och nu
jag ler mot dig
ändå
kan inte alls
förstå
varför ensamma
vi går
du och jag
jag och du

kom
vi går hand i hand
var inte blyg för mig
jag är så lika dig
ensam och
skygg
ser i smyg
på andra par
tänk på att idag
kommer
aldrig mer
igen


vi ler mot hela världen
hela världen ler mot oss
kom låt oss gå hand
i hand
idag
bara du och jag
blir vi.




Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-11 12:55



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
sjunger med i denna innerliga önskan
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real