Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Ängel

Lik vacker som en hägring
Står hon där
Hon står vid stupkanten
Hennes hår vajar i vinden
Fullmånen lyser vit över henne
Man vill vidröra henne
Se om hon är verklig
Springer mot henne
Stannar
Sträcker ut handen mot hennes hår
Håret är mjukare en silke
Hon vänder sig om
Ser i hennes ögon
Hon faller bakåt
Hon faller mot vattnet
Tårarna rinnandes i mina ögon
Slänger mig ut
Faller i en evighet mot henne
Jag ville vidröra henne en sista gång
Jag ville vidröra
min Ängel




Fri vers av SvartaFåret
Läst 230 gånger
Publicerad 2009-07-11 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvartaFåret
SvartaFåret