Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett ungt berguvspar har flyttat in på nybyggda Gamla Ullevi.


Fridlysta råttfångare

Ett uvpar på nygamla Ullevi
vars kvällar störes av supporterskri
från hejarklackar
för Änglar och Dackar
kontrar snart med uvtjutskakafoni!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-12 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick