Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar kring fjäderägg och hjärtmussla



skal bräckliga
inte alls vad du tror
svaga
pressa dem och
de håller
ta ett fast grepp mellan
toppen och botten
så viker de sig inte
en tum

överrumpla dem och
tackla dem från sidan
om du nu absolut
måste knäcka dem
och de brister.




Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-12 14:42



Bookmark and Share


  korpfjäder
så sant, och det kan ta ett dygn för en kyckling att spränga skalet inifrån...
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real