Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillbaks till åter

vi var blott tabu
en promille av liv
förtrollade tankar
en pust av värme
som tinade allting
innan vi klev bort
formade & frusna
tillbaks till åter




Fri vers av Fredric
Läst 177 gånger
Publicerad 2009-07-12 15:47



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Livet i ett nötskal. Bra
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric