Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätta mitt hjärta

Jag trodde jag visste hur det känns att ha ont i hjärtat,
men nu känns det tiotusen gånger värre

Tunga stenblock på mitt bröst gör det svårt att andas
Andetagen blir tunga och huvudet tungt

En flod av tårar på kudden hjälper inte nu
Så jag knäpper ihop händerna och ber en bön

Hoppas att Gud hör vårt kall och kommer till vår räddning




Fri vers av shirin
Läst 353 gånger
Publicerad 2009-07-12 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shirin
shirin