Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självkännedom?

Mitt eget ego är ett korthus
desto högre jag bygger, ju ståtligare blir jag
men sedan kommer vinden ..




Fri vers av S.C.
Läst 589 gånger
Publicerad 2005-10-02 09:20



Bookmark and Share


  yoyyo
haha så perfekt
sluraden-- wow!

tack.. måste spara : )
2006-06-18

  Jessica Ebbesson
Tänkvärda ord du skriver här. Bra!
2006-01-09

  mariann
Instämmer med föregående kritik!
2005-11-01

  swimsus@gmail.com
klockrent med sköna liknelser...
2005-10-18

  tonsoku
mycket sant, snyggt skrivet! oavsett om ego är possitivt eller negativt, vilket jag tycker kan tolkas av envar i denna dikt tycker jag det är en klockren liknelse!
2005-10-17

    Emma_med_t
Jadrigt (!!) vist talat! Precis sa ar det../E
2005-10-13

    lillebror
"liten tuva.." så sant så. stort kanske inte faller lättare.. men hårdare.
2005-10-03

  Anders P VIP
Och att limma korten vid varandra är ju fusk, eller hur?
2005-10-02
  > Nästa text
< Föregående

S.C.
S.C.

Mina favoriter
whuckuhoodoo