Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för att jag kan

 

luften är fri, mumlar jag, och fingrar på din aura.

 

Lämnar okynniga avtryck på glasväggarna runt dig.

 

jag vet

du hatar det.




Fri vers av C3H5(NO3)3
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-13 12:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jäklar vilken SKÖN humor du har!
Tack för alla skratten här :-)

mmm...bara för att jag kan....hahaha
2009-07-16

  peter markurth
luften är fri, mumlar jag, och fingrar på din aura.



Lämnar okynniga avtryck på glasväggarna runt dig.



detta är klocckrent
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3