Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spjuvrlig

ett aningsleende
som breddas

under lugg

spjurvligt glittrande
ögon
irisblå

därnere i leendets kammare
tänder tungsvepta

som en älskarinnas

men du är bara tre
ditt lilla liv

bara tre




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-13 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP