Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I silverglans dansade älvorna



Lyckan i att se skönhet.

Inte försöka fånga eller visa.

Bara se. Beundra och förstå.

För

jag

har

hopp om livet.

inte ofta.

Men just idag.

Som ännu en möjlighet till något stort,

Viskar jag in det vackra i din kropp

och

Du omsluter det med välbehag.

Jag finns där månen älskar med solen, i silverglans.

Han hatar mig i morgonvärmens bruna strålar.

Där vi dansade en tidig julimorgon i element bruset.




Fri vers av Kvarlämnad
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-13 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kvarlämnad
Kvarlämnad