Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek med mina ord.


Lek med mina ord.
kasta och rulla runt i muntersmeten.
Gurgla äckeldrömmar på syster, bror, moster och faster.
Slå in meningen i den utbildade idiotens skallben.
Locka på skratt och glädje.
Hota havets heta havre.
Ha ha ha.
Jag vann nu fru Lekmansson.
Bortom sans är den som sett glöd.
den som dricker kreativitet ur finglas.
Nu sover resten av tomtenissarna.
Fikus tomte!




Fri vers av Kvarlämnad
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-13 21:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rolig i sin oro
g i l o r
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Kvarlämnad
Kvarlämnad