Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

septral 724; pastiche of early psychedelic music album names

 




Sgt Sugar like Purple Piper

 

 

 
when Pink Piper Played Fluid at the Purple Lawn


Sergeant Sugar Sang Together in Ladyland Sky


with Our Divine Magicians' Demand

 


so Surrealisticly Sleeping Dragonflies Changed Forever

 

 

while The Doors simply led Z Underground


where Ogden's Face Gone Small


since Mr Fantasy Sold Out the Universe to Who Came First

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-14 19:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mästerlig ordlek med mycket namedropping!
Galant!
2009-07-14

    prima donna
:D
2009-07-14
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP