Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korruption..

Korruption..
finns över hela
vår jord
som i lilla sverige..
slätas över i vackraste ord











mare




Fri vers av mare VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-01 14:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
så ere, de e prexis så re e allzou
2009-10-05

  peter markurth
fint
2009-10-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP