Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan jag ge dig mitt hjärta obetingat?

Kan jag ge dig mitt hjärta obetingat?
Kan jag röra din själ innan önskan blir tvång?
Kan jag viska ditt namn innan orden blir dömda?
Är din frihet min avgrund, en stum avskedssång?




Fri vers av byronessan
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-15 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byronessan