Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strömlöst IV


isblåa tankar försvinner
tillsammans med den virvlande snön

blommorna har slocknat nu

men den blåvita snön
den ska lysa när jag tänder
den vackra barngjorda snölyktans

levande ljus












Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 288 gånger
Publicerad 2005-10-02 20:11



Bookmark and Share


  kath
"blommorna har slocknat nu" men du tänder ett ljus i barnens snölykta och ger vintern sitt välkomnande ..... väldigt fint ...tack
2005-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP