Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att hitta sin musik

"Det är de som inte hör musiken
som tror att dansarna är galna"
står det i en liten bok jag läser.

Ja, så är det.
När jag möter människor jag inte förstår
beror det kanske på att de har en annan livsmusik än jag
går i en annan takt och följer en annan melodi

Och jag tänker att det måste vara en av de viktigaste insikterna:
att hitta sin egen musik att följa

Och när man tappar takten och trampar fel
stanna upp och lyssna noga
tills man hör rytmen inom sig igen
och kan börja dansa
på sitt eget sätt




Övriga genrer av kia k-n
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-15 23:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så fint. så borde man göra.
2009-07-28

  Måna N. Berger
Klokord! Det är synd om dem som tror att de som dansar är galna..
2009-07-16

    ej medlem längre
En illustration som jag tycker har väldigt mkt att ge. Ställer mig genast frågan: Vilken är min egen musik
2009-07-16

  Deviance
Så naturligt sagt och så viktigt.
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

kia k-n
kia k-n