Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höjden av trötthet


det är när jag
doserar med tvättmedel
startar tvättmaskinen
lyssnar nöjt när den startar
och upptäcker att smutstvätten
ligger kvar i tvättkorgen
och trumman snurrar tom
tänka positivt i alla lägen
maskinen blir då ren
och den är svår att stoppa
knappar febrilt på maskinen
stänger av huvudströmbrytaren
luckan går upp
lastar i tvätten
startar än en gång
tror att det blev rätt
denna gång....




Fri vers av glittertindra
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-16 13:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbart rolig läsning.
Applåd!
2009-07-20

  Göran Byrén
ja .... vad ska man säja


ibland undrar man ju hur och om man nån koll alls
och ibland dödar man livet med kontrollbehovet


kram Göran
2009-07-16
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra