Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vandra bland tistlar och varglika män

 

Flyt smidigt i lila marginal

sälta på min tunga, spinner kissemisse skratta hest mot skägg

stubb, halsgrop doftar hett

man. Färger flyter ut i vattnet. Blandas. Svindel. Blundar.

Händerna mot svank och ner. Huvud faller, blottar strupe

för dig.

Aldrig visa svaghet, heller inte styrka

för ständig kamp om makt gav fula bett

in till ben.

 

 




Fri vers av C3H5(NO3)3
Läst 277 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-16 14:37



Bookmark and Share


  rocksolid
Väldigt vackert och känslosamt skrivet!
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3