Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Presenting a defense mechanism postulated by Sigmund Freud.


broken heart haiku





vårkänslor jag är

glad att det inte blev du

är inte värd mig









Bunden vers (Haiku) av Johannes
Läst 488 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-16 15:52



Bookmark and Share


    C3H5(NO3)3
snygg haiku som får sagt mycket.
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes