Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aftonstjärna

morgondis

en stund av kärlek
smärta av liv
förverkligande
kopior av sanning
förlösta ur vatten

brinner du inuti
utanpå
bedårande faller du
djupare in
i våra hjärtan

aftonstjärna




Fri vers av Fredric
Läst 182 gånger
Publicerad 2009-07-17 00:28



Bookmark and Share


  Roula O
så vackert skrivet...
2009-08-10

  Marlboroman/Hg VIP
Knappen "Applåder" är försvunnen
när jag går till Fredric T M
Jag applåderade väl för häftigt
i begynnelsen och har nu hamnat i onåd hos webbkonstruktören.

I så fall FUCK HIM
"kopior av sanning
förlösta i vatten"
!
Jag beundrar men blir så förbannat avundsjuk. Det är SÅDANT jag vill ha på tungan!

FTM rules!!!
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric