Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal







Vad har ni för väder
sa rösten i telefon


det är sol
sa hon utan att veta

här har det regnat
hela natten och det
verkar bli dagsregn

väder tänkte hon
och det kändes som
att lösa korsord


hur går det
äter du nånting
och har du fått hjälp med värken

äter värken


jodå det går bra
svarade hon

kan du sova på nätterna

jag sover när jag är trött sa hon


men titta nu skiner det upp
då skall jag gå ut och hänga
kläder

samtalet är slut
och medan regnet smattrar skönt
mot rutan somnar hon utan att
känna varken gott eller ont




Övriga genrer av Bim
Läst 274 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-17 01:22



Bookmark and Share


  SecretGardenofLotta
ett samtal som känns igen av många, tror jag, sjuk som frisk.
2009-07-19

  Eva Langrath VIP
osamtal beskrivet på ett skickligt sätt.
2009-07-18

  Lilla My* VIP
He he*..
"men titta nu skiner det upp
då skall jag gå ut och hänga
kläder

samtalet är slut
och medan regnet smattrar skönt
mot rutan somnar hon utan att
känna varken gott eller ont"

Jag beundrar ditt stilla konstaterande!:))
Kul dikt om detta "fenomen"!
2009-07-17

  thyra
Vissa samtal är betydelselösa för en själv, men kanske viktiga för andra. Men, då har man gjort en god gärning i alla fall :) Tänkvärt!
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Bim