Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själens förkylning


ingenting når in
ut
smutsbomull
ansträngd leda
trötta nästanryckningar

ljussken
värmer rött
skingrar hastigt
sig åter slutande
dimbank
dämpad
disig
dödsdvala

flyttar blicken
och en osynlig hand
klyver dimtrasorna
allt
doppas
i strålande vitt glädjeunder

jag tillhör
tillhör
Honom
jublar
trygg
sorgens gråt




Fri vers av rebecca d
Läst 345 gånger
Publicerad 2005-10-02 22:14



Bookmark and Share


  Rublev
fragment av en livsberättelse
om uppgivenhet som förvandlas till tillit

berörs särskilt av de här vackra raderna:

”flyttar blicken
och en osynlig hand
klyver dimtrasorna
allt
doppas
i strålande vitt glädjeunder”
2005-10-05
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d