Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg ingenting

 

svindlande tystnad 
vilar jord under ax
viker rö

svalkar starröga
gråt

 närmare
skärpan

där höftens tunnaste yta
når våra öppna händer
växer grenarna ut i världen

allt är redan
för stort

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 448 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-07-17 20:07



Bookmark and Share


  noname_realmind
Njuter av denna vackra text... säger ingenting... mer... ;)
2009-07-19

  Marlboroman/Hg VIP
Zee, Zee, Zee
ibland är det mina tårar du skriver.
2009-07-18

  Caprice! VIP
Nä, ska inte säga nånting - annat än att den är svindlande vacker!
2009-07-18

  lyckeli
enkelt, klart
och vackrast
2009-07-17

  aol
starkt vackert suveränt skriftat
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren