Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fångar av ödet


om ödet samlade oss
var du min fjäril

och jag var håven




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 463 gånger
Publicerad 2005-10-02 23:01



Bookmark and Share


  Manal
och denna rakt in i hjärtat..
2005-10-02

  Fale Bure VIP
Snygg, som alltid....
2005-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP