Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skitiga fötter


den egenhändigt byggda hyddan
släppte bara in lite av eftermiddagens ljus

med skitiga fötter
och en uppsyn av alldaglighet
var han äntligen framme

det allra heligaste låg
framför honom

tre hjärtan
en uppsjö av tårar
och en kastrerad hankatt

han böjde sin nacke
bet sig i tungan

och började mässa

uyguyvbui...





Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 411 gånger
Publicerad 2005-10-04 17:44



Bookmark and Share


  kath
och då undrar man vad mässade denne moderne primitive man :) skrattar
2005-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP