Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

högre


flyg min fjäril
flyg den frihet du utvecklat


efter kokongen




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 332 gånger
Publicerad 2005-10-02 23:41



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
du lägger snyggt mening i varje rad o rubrik
gillar upprepningen på ordet - flyg -
fjärillar igen =)
2005-10-03

  Markattan
Upplyftande och skön i frihetens anda...!
2005-10-02

  Magnus Mojo Olsson
Förlösande bra!
2005-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP