Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saldo

Det vore en förbannad lögn att
påstå att jag på gamla dagar inte
har blivit gråtmild
där förr det runnit svavelsyra
och krokodiltårar
att min växtvärk är borta
att det gör lika ont när
kroppen istället krymper

det är hårt att åldras
när tårkanalerna är
uppfrätta av syra
och svider av saltet när
tårarna är äkta.




Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-18 09:39



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ja då är det illa ont gör det blåser en medkänsle vind till dig
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real