Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En resa i minnen


Stolt respekt

Här under Pilen
sitter en påg

Just bredvid vattnet
där det går en våg

Regnets små droppar
det faller ner

Precis där jag sitter
och vackert ler

Mot stunden som varit
i minnen jag har

Dagen till ära
jag tacksamt spar

Per är en klippa
som vårdar sitt skåp

bäddar för vänkap
som ej blir till dråp

Glädjen i hjärtat
av ömhet han ger

Stunden är inne
om ej mer jag ber




Fri vers av B Brom
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-18 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

B Brom