Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... och han som älskade henne så innerligt!

 

De var oskiljaktiga från första stund

Hon var det underbaraste i hans liv

Han gav henne sin kärlek

Sin själ

Villkorslöst

 

Hon höll honom intill sig

Klängde sig fast i hans famn

Flätade deras fingrar hårt samman

 

Hon viskade

Jag älskar dig!

Jag Älskar Dig!!

JAG ÄLSKAR DIG!!!

 

Hon höll hans huvud mellan sina händer

Knöt ihop deras blickar

Med dubbelknut

 

Hon drog i hans andetag

Vred hans tunga

I maniska försök att få orden ur honom

 

Hon band honom

Med misstänksamma stämband

Matade honom med kravens beska bär

 

Han försökte vända på sig

Men hon stod på hans skugga

 

Hon tatuerade hans hjärta

LÄMNA MIG ALDRIG!

 

Just därför

Gjorde han det




Fri vers av Pulsatilla
Läst 591 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-07-19 02:46



Bookmark and Share


    soulless
Vilket slut!! Så väldigt insiktsfullt skrivet...
2009-08-20

  småbusig
Att älska är att hålla med öppna händer...
2009-07-30

  NannaLjung
Guld!
Riktigt bra, känns som man nästan skrek ut orden.
2009-07-21

  Roger VIP
Snygga vändningar och med glimten i ögat utan att missa undertonen av allvar i texten. Min personliga favorit var dubbelknuten. Rent lysande!
2009-07-20

    trollflöjt
Mitt andra WOW!!! ikväll! Sant och sorgset! Kram
2009-07-19

  Mats Henricson
Intensivt med en unhappy end.......
2009-07-19

  Teresia Ridell
Den som håller För hårt mister oftast..

Starkt, väl förmedlat !
2009-07-19

  SecretGardenofLotta
Hu vad hemskt. Träffande : )
2009-07-19

    Cajsa
Dikt som man känner sorg av att läsa, mycket bra skrivet
2009-07-19

  Nova-Liv
fantastiskt - sant och så sorgset
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla