Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fingerfläta

 

Du
lägger ditt huvud
på min
axel
ena armen om min
mage
fingrar letar fingrar
andetagen tunga tunga
så somnar
Vi
Ditt huvud
på min
axel
fingrar sammanflätade

somnar Vi




Fri vers av Andasin
Läst 1263 gånger
Publicerad 2005-10-03 09:44



Bookmark and Share


  Myself
ömsint skrivet om kärleken.
2005-10-03

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Då denna andas harmoni och är vackert skriven så tar den sig in
i mitt hjärta ! Titeln gillar jag också, mycket !
2005-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin