Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill jag älska

 

Ser ansiktet
jag älskar att se
dina linjer
jag börjar känna

Ser ögonen de blå
jag älskar att drunkna
när du ler
ler mot mig

Min hand
söker sin helhet
i trygghet
tillsammans

Sida vid sida
ser mig en evighet
i enighet
vill jag älska




Fri vers av Mona*
Läst 410 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-20 09:30



Bookmark and Share


  korpfjäder
kärlek... och en väldigt vacker text.
2009-07-20

  * Ammi *
underbar kärleksförklaring!
kram!!
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*