Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett ögonblick flimrar förbi

 

Det har inget med syn att göra

stirra tills ögonen brinner,

det är glimten i ögonvrån, skuggan som sveper

strax utanför periferin,

likt en viskning som nuddar ditt öra,

känslans vision

 

att se under ytan

och veta att det som sägs inte är sanningen.

 

 




Fri vers av C3H5(NO3)3
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-20 11:56



Bookmark and Share


    Sabina Ericsson
Snyggt.
2009-08-16

    ej medlem längre
mun talar sitt språk...
allt
annat
bär sanningens röst

den känns
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3