Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överge inte Din dröm




Det är så lätt att

göra som alla andra

att följa strömmen

Men fråga Ditt hjärta

om detta är drömmen

som Du har

Om inte

stanna då kvar


Överge inte Din dröm

och Dej själv

för utlovade gröna skogar

Bara Ditt hjärta vet vad Du söker

Bara du vet vad som mättar Dig




Övriga genrer av eva m h
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-20 12:00



Bookmark and Share


  mare VIP
Precis så....bra..
2009-07-20

  -Dandy
Fint och hoppfullt!
2009-07-20

  Gunilla VIP
Sant!
Stå fast i dig själv.
Finn ditt eget center.
Behåll och lev dina drömmar,
så behåller du livet i dig!
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

eva m h