Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självporträtt


Jag tecknade av mitt ansikte

Aldrig har jag väl studerat mitt ansikte så

Insåg att jag var nöjd med det jag såg




Övriga genrer av eva m h
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-20 14:49



Bookmark and Share


  Maria T
Så underbart vi är skapade
2009-07-22

  TiVa
åh så underbart!!! :)
2009-07-21

  Gunilla VIP
Det låter som om
insikten nått ända
fram!
*L*
2009-07-20

  Fredrik P. VIP
så bra!
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

eva m h