Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En trygg beskrivning av ett upplevt minne


Tillit

Dagar är många
men lyckan är kort

Nuet är inne
Som öppnar en port

Till lyckan som sprider
ett lugn i min själ

Just där jag finner
en ro utan gräl




Fri vers av B Brom
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-20 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

B Brom