Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..är mitt andra namn


naken idiot

jag har aldrig känt mig såhär
naken
inte ens då jag varit
naken på riktigt

jag står framför dig
du ser allt
jag har inget mer att dölja
du vet allt

min hud är överkänslig
den är blå av dina blickar

© anniks




Fri vers av anniks
Läst 481 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-03 10:54



Bookmark and Share


  stefan.g
Mycket bra skriven, känslofull lite laddad och träffsäker.
2006-08-03

  Propella
Jisses vad bra! Särskilt fastnade jag för:

"min hud är överkänslig
den är blå av dina blickar"
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

anniks

Mina favoriter
Gosse lilla
Hur du vill leva