Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
konsten att ta (obefogad?) kritik


genom sirap

Jag fastnade nånstans
där du avlossade de där orden
Rörde mig som genom sirap
hörde mig själv tala
för att jag inte orkade vara tyst
en spark i magen
- ha! kändes ju inget alls och drar vidare
vill inte att du ska se att jag tappat fart
Håller mig för sidan där kulan gick in
du får inte se att jag läcker ut
(konversationen) haltar vidare.




Fri vers av katastrofromantiker
Läst 531 gånger
Publicerad 2005-10-03 13:31



Bookmark and Share


  stefan.g
Väldigt bra skriven.....!
2007-01-11

  Smultris
Oj du... så himlans bra...

Gillar denna väldigt mycket.
2005-10-03
  > Nästa text
< Föregående

katastrofromantiker
katastrofromantiker