Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar i bur

Dom fälls utan tillstånd
utan ensamhet.

Tränger in dig i ett hörn
utnyttjar ditt motstånd.

Stampar på ditt hjärta
som om du aldrig ger efter
som om du aldrig gav nått tillbaks.


*


Nej dom tappar aldrig törsten.
Dom kommer tömma dig på allt du har.




Fri vers av Fiia
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-21 19:51



Bookmark and Share


  aPorcupine
Åh de sista två raderna säger verkligen mycket!
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Fiia
Fiia