Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pank.

allt detta kan det inte
ha varit värt
tänkte jag
när jag stoppade tillbaka
den där femtioöringen
i din redan välfyllda
ficka.




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-22 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo