Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontemplativt arbete


Händerna rensar ogräset

Rensar också hjärnan

Tankarna vandrar

i sällskap med hjärtat




Övriga genrer av eva m h
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-22 18:51



Bookmark and Share


  Blåbäret
precis så känns det...härligt beskrivet
2009-08-05

  Michaela Dutius
Träffsäkert formulerar du en fin sanning.
2009-08-01

  Lindalou
Så sant. Det är rogivande för själen att vara ute i naturen.
2009-07-22

  Suzy med punkterna
Kan bara nickande instämma.
2009-07-22

  Gunilla VIP
*L*
Precis så känner jag det
när jag nu jobbar
i min sons och hans frus
trädgård!
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

eva m h